123gebak op Facebook 123gebak op Twitter123gebak op Instagram

 

 

De winkelwagen is leeg

Smulpas - Vraag hem aan !Snel en eenvoudig punten sparen...
... en er net zo gemakkelijk weer mee betalen!
Dit kan nu ook bij bestellingen via de webshop van uw banketbakker, Doelenstraat 32, Gouda

 

Smulpunten sparen

Met de Smulpas ontvangt u voor elke bestede Euro één punt. De smulpas spaarpunten worden via de kassa bijgeschreven op uw klantenkaart. En met uw gespaarde punten betaalt u gemakkelijk uw volgende aankoop bij Banketbakkerij van Dijk
Uw actuele spaarsaldo vindt u terug op uw kassabon.

Nieuw is nu, dat u ook bij bestellingen via de webshop kunt sparen. Net als bij de smulpas worden bij het afrekenen (en succesvolle betaling) via iDeal smulpunten voor uw gereserveerd. Per 1 euro wordt 1 smulpunt gegeven. Als u 200 smulpunten heeft gespaard, kunt u deze inleveren en wordt er direct 4 euro korting berekend op uw bestelling. Voorwaarde is alleen dat u via iDeal afrekend.

 

Smulpas punten besteden

Al bij 200 gespaarde punten kunt u bij ons weer "betalen" met uw punten. Via de website kunt u bij het afrekenen aangeven dat u de smulpunten wilt gebruiken, en dan wordt dit direct verrekend. In de winkel krijgt u daarvoor een tegoed bon welke u binnen 1 maand kunt besteden in onze winkel. En daarbij kunt een keuze maken uit het gehele assortiment.  Dus 200 punten gespaard is al € 4,- waard! Ook gedeeltelijk betalen met de tegoedbon is mogelijk. Het ontbrekende bedrag betaalt u dan gewoon contant bij.

 

Goed om te weten

 1. De klantenkaart is gratis.en kan direct gebruikt worden voor de eerste aankoop. Dus u profiteert al direct bij uw eerste aankoop.
 2. De smulpunten sparen via de website is gratis, dus ook hier profiteert u al direct bij uw eerste aankoop.
 3. Op vertoon van uw smulpas ontvangt u bij het afrekenen in de winkel voor elke bestede Euro 1 punt.
 4. Op de website worden de punten voor u bijgehouden op uw account. Registreer u daarom met al uw gegevens.
 5. Registratie van uw punten kan alleen plaatsvinden direct bij aankoop in de winkel, of direct bij afrekenen op de website, dus niet achteraf op een later tijdstip.
 6. Als u 200 spaarpunten verzameld heeft op uw smulpas, krijgt u een tegoed bon van 4 euro (vier euro) welke u in onze winkel kunt besteden. Deze is 1 maand geldig.
 7. Als u via de website op uw account 200 punten verzameld heeft, kunt u dit bij de eerste volgende aankoop aangeven om de korting van 4 euro te verrekenen.
 8. Uw actuele spaarsaldo staat onderaan uw kassabon, en op de website wordt dit getoond bij het afrekenen.
 9. De smulpas en de smulpunten zijn uitsluitend geldig bij banketbakkerij van Dijk & Zn, in de winkel Doelenstraat 32, Gouda en via de webshop www.123gebak.nl
 10. De smulpas en en smulpunten worden uitgegeven aan een partikulier persoon, dus niet op naam van een bedrijf, en zijn persoonsgebonden, dus niet overdraagbaar.
 11. U ontvangt uitsluitend punten op uw smulpas bij contante betaling (incl. pinbetaling) in onze winkel. Contant voldoen van offertes en rekeningen uitgesloten.
 12. De uitgever van de kaart is gerechtigd de regels t.a.v. smulpas en smulpunten te wijzigen dan wel in te trekken. Dit zal altijd op de website kenbaar gemaakt worden.
 13. Als de smulpas of smulpunten 12 maanden lang niet gebruikt worden, behouden we het recht om het puntensaldo te laten vervallen.
 14. Tijdelijk kunnen aan bepaalde producten extra punten worden toegekent, of kunnen bepaalde producten worden uitgesloten van punten.
 15. Door gebruik van de smulpas en de smulpunten gaat u akkoord met de algemene voorwaarden voor sparen met de smulpas en de smulpunten via de webshop, alsmede het administreren van uw gegevns ten behoeve van deze smulpas en/og smulpunten via de website.
 16. Volgens de nieuwe AVG, welke per 25 mei 2018 ingaat, zullen we uw gegevens uitsluitend gebruiken voor het sparen van deze smulpunten. Mocht u uw gegevens uit onze administratei verwijderd hebben, dan kunt u dit via een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) aangeven en we dan zullen we uw gegevens binnen 5 werkdagen verwijderen.

Veel plezier met de smulpas en de smulpunten.

Inloggen / Uitloggen